Skoetekes nov-dec

Beste ouders en leden,

Hier onder de skoetekes van de kapoenen en de welpen en het algemeen deel van november en december. Het skoeteke van de jv’s en givers staat zolang scouts voor hun niet mag doorgaan niet meer online. Wanneer hier veranderingen in komen zullen deze ook online komen te staan.

Ook de inschrijving van de kapoenen en welpen blijft gelden voor elke zondagse vergadering, deze zal in het begin van de week op onze facebook pagina verschijnen: https://www.facebook.com/scoutswezemaal
Daar vinden jullie ook de link voor deze zondag!

Skoetekes sept- okt

Beste leden en ouders,

Fantastisch nieuws, we mogen gewoon weer scouts geven dit jaar in bubbels van 50 personen!! Dit betekent dat we er gewoon weer in vliegen met het nieuwe jaarthema “’t zal wel zijn”! Toch zullen er dit jaar toch een aantal maatregelen moeten worden nageleefd waardoor scouts er toch een ieniemienie beetje anders uit zal zien. Dit lezen jullie allemaal in het algemeen deel.

Kampskoetekes 2020

Bij deze de skoetekes voor het scoutskamp 2020,
het algemeen deel en de ppt van de infoavond die normaal gegeven wordt zijn nu ook beschikbaar.

Hopelijk tot op kamp!

Skoetekes Maart-April

Beste leden en ouders,

Bij deze de skoetekes van maart en april.

Tot zondag,
MaLuMa

Skoetekes januari – februari

Beste leden en ouders,

Hier vindt u de skoetekes van januari en februari, bekijk het allemaal goed want er zijn enkele data dat er geen scouts wordt gegeven deze maanden!

We hopen dat iedereen genoten heeft van de kerstfeesten en nog een fantastisch oudjaar beleeft!

Prettige kerst en gelukkig nieuwjaar!!
MaLuMa

Skoetekes November- December

Beste leden en ouders,
We hopen dat jullie even hard van de eerste scoutsmaanden hebben genoten als ons. Er staat weer een skoeteke vol plezier op jullie te wachten!

In november is het pannenkoeken verkoop, de beste pannenkoeken van het jaar worden dan verkocht en begeerd zijn ze! Al de helpende handen zijn dus ook zeer welkom. Meer info over dit fantastisch evenement vind je in het algemene deel, lees dit dus zeker even door.

Skoetekes Sept/Okt

Beste leden en ouders,

Na zo een ongelofelijk leuk kamp hebben we elkaar een lange maand moeten missen MAAAAR niet getreurd, het is eindelijk weer zo ver: het nieuwe scoutsjaar staat voor de deur! De leiding is weer verdeeld en heeft al veeeeeel ideeën om er een fantastisch nieuw jaar van te maken! Wij kunnen niet wachten en vliegen er onmiddellijk de 1eseptember in.

Kampskoetekes

De kers op de taart, de mayonaise op de frietjes. Het kamp zorgt ieder jaar weer voor dé climax van een fantastisch scoutsjaar vol spelen, ravotten, mekaar, jezelf en de wereld ontdekken. We strijken dit jaar neer met onze tenten in Spa.

Het belooft weer een fantastische editie te worden met spektakel, verrassende activiteiten, hechte vriendschap en een geweldig gevoel van samenzijn! In dit skoeteke presenteert jouw leiding het programma en het thema waarmee zij het kamp ON-VER-GE-TE-LIJK willen maken voor jullie! In dit algemeen deel vinden jullie alle belangrijke en praktische informatie omtrent het kamp.

Kampskoeteke algemeen deel

kampskoetteke kapoenen

Kampskoeteke-Welpen

Kampskoeteke Jv’s

Kampskoeteke Givers

Skoetekes mei

Beste ouders en beste leden

Het scoutsjaar van 2018-2019 zit er jammer genoeg bijna op, maar natuurlijk moet het leukste deel van heel het jaar nog komen. Ook dit jaar zal het kamp een mooie afsluiter zijn van het scoutsjaar. Maar hier zijn eerst en vooral de skoetekes van de laatste maand van dit scoutsjaar.

Algemeen deel mei

Skoeteke kapoenen mei

Skoeteke welpen mei

Skoeteke jvs mei

Skoeteke givers mei

Info-scoutskamp-Spa-2019-2

Een stevige linker,

De leidingsploeg

Skoeteke maart april 2019

Beste ouders en leden,

2019 is ondertussen stevig van start gegaan en we beleefden al 2 geweldige maanden op de scouts. Op deze vibe gaan we nu verder, dus verwacht je aan weer 2 maanden vol spel en plezier bij scouts Wezemaal! Hier vinden jullie alle takprogramma’s, lees zeker ook goed het algemene deel voor belangrijke info.

Skoeteke-algemeen-deel-maart-april-2019

Skoeteke-kapoenen-maart-april-2019