Kampskoetekes 2021

Beste ouders en leden,
Na lang wachten zijn hier eindelijk de kampskoetekes voor deze zomer. Ga snel in de takdelen kijken wat het thema is voor jullie groep! In het algemene deel vind je al de info over het begin, einde, inschrijvingen… van het kamp.

Skoetekes februari – maart

Beste ouders, leden en scouts sympathisanten,

Hier de skoetekes van februari en maart! En vergeet zeker het algemeen deel niet te lezen voor al wat info over het kamp. 😉

Skoetekes nov-dec

Beste ouders en leden,

Hier onder de skoetekes van de kapoenen en de welpen en het algemeen deel van november en december. Het skoeteke van de jv’s en givers staat zolang scouts voor hun niet mag doorgaan niet meer online. Wanneer hier veranderingen in komen zullen deze ook online komen te staan.

Ook de inschrijving van de kapoenen en welpen blijft gelden voor elke zondagse vergadering, deze zal in het begin van de week op onze facebook pagina verschijnen: https://www.facebook.com/scoutswezemaal
Daar vinden jullie ook de link voor deze zondag!

Skoetekes sept- okt

Beste leden en ouders,

Fantastisch nieuws, we mogen gewoon weer scouts geven dit jaar in bubbels van 50 personen!! Dit betekent dat we er gewoon weer in vliegen met het nieuwe jaarthema “’t zal wel zijn”! Toch zullen er dit jaar toch een aantal maatregelen moeten worden nageleefd waardoor scouts er toch een ieniemienie beetje anders uit zal zien. Dit lezen jullie allemaal in het algemeen deel.

Kampskoetekes 2020

Bij deze de skoetekes voor het scoutskamp 2020,
het algemeen deel en de ppt van de infoavond die normaal gegeven wordt zijn nu ook beschikbaar.

Hopelijk tot op kamp!

Skoetekes Maart-April

Beste leden en ouders,

Bij deze de skoetekes van maart en april.

Tot zondag,
MaLuMa

Skoetekes januari – februari

Beste leden en ouders,

Hier vindt u de skoetekes van januari en februari, bekijk het allemaal goed want er zijn enkele data dat er geen scouts wordt gegeven deze maanden!

We hopen dat iedereen genoten heeft van de kerstfeesten en nog een fantastisch oudjaar beleeft!

Prettige kerst en gelukkig nieuwjaar!!
MaLuMa

Skoetekes November- December

Beste leden en ouders,
We hopen dat jullie even hard van de eerste scoutsmaanden hebben genoten als ons. Er staat weer een skoeteke vol plezier op jullie te wachten!

In november is het pannenkoeken verkoop, de beste pannenkoeken van het jaar worden dan verkocht en begeerd zijn ze! Al de helpende handen zijn dus ook zeer welkom. Meer info over dit fantastisch evenement vind je in het algemene deel, lees dit dus zeker even door.

Skoetekes Sept/Okt

Beste leden en ouders,

Na zo een ongelofelijk leuk kamp hebben we elkaar een lange maand moeten missen MAAAAR niet getreurd, het is eindelijk weer zo ver: het nieuwe scoutsjaar staat voor de deur! De leiding is weer verdeeld en heeft al veeeeeel ideeën om er een fantastisch nieuw jaar van te maken! Wij kunnen niet wachten en vliegen er onmiddellijk de 1eseptember in.