Skoetekes September-Oktober

Beste ouders,
Hier de eerste skoetekes van een nieuw scouts jaar! Aan al de (nieuwe) ouders, lees zeker het algemeen deel om de eerste belangrijke data in de agenda te zetten en te ontdekken hoe een typische scouts-zondag er aan toe gaat.

!! Dit jaar zijn er ook weer jins die allerlei taakjes willen doen om geld te verdienen voor hun buitenlandskamp op het einde van het jaar !! Heb je dus nog bediening nodig op je feest, heeft je tuin eens een opruimbeurt nodig of kom je nog ergens anders handen voor te kort? Aarzel dan zeker niet om contact op te nemen met de jinleiding: Yorben (+32 489 61 51 03) of Tade (+32 488 02 74 24).

Kampskoetekes 2021

Beste ouders en leden,
Na lang wachten zijn hier eindelijk de kampskoetekes voor deze zomer. Ga snel in de takdelen kijken wat het thema is voor jullie groep! In het algemene deel vind je al de info over het begin, einde, inschrijvingen… van het kamp.

Skoetekes februari – maart

Beste ouders, leden en scouts sympathisanten,

Hier de skoetekes van februari en maart! En vergeet zeker het algemeen deel niet te lezen voor al wat info over het kamp. 😉

Skoetekes nov-dec

Beste ouders en leden,

Hier onder de skoetekes van de kapoenen en de welpen en het algemeen deel van november en december. Het skoeteke van de jv’s en givers staat zolang scouts voor hun niet mag doorgaan niet meer online. Wanneer hier veranderingen in komen zullen deze ook online komen te staan.

Ook de inschrijving van de kapoenen en welpen blijft gelden voor elke zondagse vergadering, deze zal in het begin van de week op onze facebook pagina verschijnen: https://www.facebook.com/scoutswezemaal
Daar vinden jullie ook de link voor deze zondag!

Skoetekes sept- okt

Beste leden en ouders,

Fantastisch nieuws, we mogen gewoon weer scouts geven dit jaar in bubbels van 50 personen!! Dit betekent dat we er gewoon weer in vliegen met het nieuwe jaarthema “’t zal wel zijn”! Toch zullen er dit jaar toch een aantal maatregelen moeten worden nageleefd waardoor scouts er toch een ieniemienie beetje anders uit zal zien. Dit lezen jullie allemaal in het algemeen deel.

Kampskoetekes 2020

Bij deze de skoetekes voor het scoutskamp 2020,
het algemeen deel en de ppt van de infoavond die normaal gegeven wordt zijn nu ook beschikbaar.

Hopelijk tot op kamp!

Skoetekes Maart-April

Beste leden en ouders,

Bij deze de skoetekes van maart en april.

Tot zondag,
MaLuMa

Skoetekes januari – februari

Beste leden en ouders,

Hier vindt u de skoetekes van januari en februari, bekijk het allemaal goed want er zijn enkele data dat er geen scouts wordt gegeven deze maanden!

We hopen dat iedereen genoten heeft van de kerstfeesten en nog een fantastisch oudjaar beleeft!

Prettige kerst en gelukkig nieuwjaar!!
MaLuMa

Skoetekes November- December

Beste leden en ouders,
We hopen dat jullie even hard van de eerste scoutsmaanden hebben genoten als ons. Er staat weer een skoeteke vol plezier op jullie te wachten!

In november is het pannenkoeken verkoop, de beste pannenkoeken van het jaar worden dan verkocht en begeerd zijn ze! Al de helpende handen zijn dus ook zeer welkom. Meer info over dit fantastisch evenement vind je in het algemene deel, lees dit dus zeker even door.