Kampskoetekes 2020

Beste ouders en leden,
Bij deze de skoetekes voor het scoutskamp 2020,
het algemeen deel en de ppt van de infoavond die normaal gegeven wordt zijn nu ook beschikbaar.

Hopelijk tot op kamp!

Skoetekes Maart-April

Beste leden en ouders,

Bij deze de skoetekes van maart en april.

Tot zondag,
MaLuMa

Skoetekes januari – februari

Beste leden en ouders,

Hier vindt u de skoetekes van januari en februari, bekijk het allemaal goed want er zijn enkele data dat er geen scouts wordt gegeven deze maanden!

We hopen dat iedereen genoten heeft van de kerstfeesten en nog een fantastisch oudjaar beleeft!

Prettige kerst en gelukkig nieuwjaar!!
MaLuMa

Skoetekes November- December

Beste leden en ouders,
We hopen dat jullie even hard van de eerste scoutsmaanden hebben genoten als ons. Er staat weer een skoeteke vol plezier op jullie te wachten!

In november is het pannenkoeken verkoop, de beste pannenkoeken van het jaar worden dan verkocht en begeerd zijn ze! Al de helpende handen zijn dus ook zeer welkom. Meer info over dit fantastisch evenement vind je in het algemene deel, lees dit dus zeker even door.

Skoetekes Sept/Okt

Beste leden en ouders,

Na zo een ongelofelijk leuk kamp hebben we elkaar een lange maand moeten missen MAAAAR niet getreurd, het is eindelijk weer zo ver: het nieuwe scoutsjaar staat voor de deur! De leiding is weer verdeeld en heeft al veeeeeel ideeën om er een fantastisch nieuw jaar van te maken! Wij kunnen niet wachten en vliegen er onmiddellijk de 1eseptember in.

Kampskoetekes

De kers op de taart, de mayonaise op de frietjes. Het kamp zorgt ieder jaar weer voor dé climax van een fantastisch scoutsjaar vol spelen, ravotten, mekaar, jezelf en de wereld ontdekken. We strijken dit jaar neer met onze tenten in Spa.

Het belooft weer een fantastische editie te worden met spektakel, verrassende activiteiten, hechte vriendschap en een geweldig gevoel van samenzijn! In dit skoeteke presenteert jouw leiding het programma en het thema waarmee zij het kamp ON-VER-GE-TE-LIJK willen maken voor jullie! In dit algemeen deel vinden jullie alle belangrijke en praktische informatie omtrent het kamp.

Kampskoeteke algemeen deel

kampskoetteke kapoenen

Kampskoeteke-Welpen

Kampskoeteke Jv’s

Kampskoeteke Givers

Skoetekes mei

Beste ouders en beste leden

Het scoutsjaar van 2018-2019 zit er jammer genoeg bijna op, maar natuurlijk moet het leukste deel van heel het jaar nog komen. Ook dit jaar zal het kamp een mooie afsluiter zijn van het scoutsjaar. Maar hier zijn eerst en vooral de skoetekes van de laatste maand van dit scoutsjaar.

Algemeen deel mei

Skoeteke kapoenen mei

Skoeteke welpen mei

Skoeteke jvs mei

Skoeteke givers mei

Info-scoutskamp-Spa-2019-2

De leidingsploeg

Skoeteke maart april 2019

Beste ouders en leden,

2019 is ondertussen stevig van start gegaan en we beleefden al 2 geweldige maanden op de scouts. Op deze vibe gaan we nu verder, dus verwacht je aan weer 2 maanden vol spel en plezier bij scouts Wezemaal! Hier vinden jullie alle takprogramma’s, lees zeker ook goed het algemene deel voor belangrijke info.

Skoeteke-algemeen-deel-maart-april-2019

Skoeteke-kapoenen-maart-april-2019

Skoeteke-welpen-maart-april-2019

skoeteke-jonggivers-maart-april-2019

Skoeteke-givers-maart-april-2019

De leiding

Skoeteke januari februari

Beste leden en ouders,

Al de cadeautjes zijn ondertussen uitgepakt, de kerstbomen zijn de huizen uit en de buikjes goed gevuld. Het nieuwe jaar is gestart dus laat al die goede voornemens maar beginnen en langer duren dan februari 😉 Wij wensen jullie allemaal een gezond en gelukkig 2019!! De leidingsploeg van scouts wezemaal helpt hier graag bij, we staan klaar met tal van leuke activiteiten en evenementen. Lees dus snel het takskoeteke van de komende maanden en zeker ook het algemeen deel want we gaan op groepsactiviteit!

Algemeen deel: algemeen-deel-jan-feb

Kapoenen: skoeteke-kapoenen-Jan-Feb

Welpen: Skoeteke-welpen-jan-feb

Jonggivers: skoeteke-jvs-jan-feb

Givers: skoeteke-givers-jan-feb

Een stevige linker van heel de leidingsploeg!

Skoetekes november december 2018

Beste Ouders en Leden,

De eerste twee maanden zijn gevlogen en wij hebben er alleen maar nog meer zin in gekregen! Nu buiten de bladeren beginnen te vallen en het al wat kouder begint te worden wordt de verleiding alleen maar groter om in die warme zetel te blijven zitten op zondagnamiddag, MAAR een echte scout laat zich hier niet door doen en zal toch elke zondag om 14 uur aan de scoutslokalen staan.

Lees het algemene deel zeker eens door want ook in november en december staan er veel activiteiten gepland. De takprogramma’s vindt u in de takskoetekes.

skoeteke algemeen deel november december 2018

skoeteke kapoenen november december 20182