2021-2022

• De eerste zondag – 5 september
    • Wil je graag naar de scouts komen of weet je het nog niet zo goed? Geen zorgen, de inschrijvingen zijn pas op scouting lekker doen, de zondagen er voor kan je dus gewoon komen meespelen om te kijken of het iets voor jou is.
  • Scouting lekker doen – 25 september
    • Op scouting lekker doen kan je terecht om je kind te komen inschrijven. Naast de inschrijvingen is er verschillende randanimatie voor kinderen om te spelen. Ook wordt er lekker eten en nog lekkerdere drankjes geserveerd en zomerse deuntjes gespeeld.
  • Overgang – 3 oktober
    • Vandaag gaan de oudste kindjes van iedere groep over naar de volgende groep. Dit gebeurd op basis van leuke opdrachtjes om zo ‘te bewijzen’ dat ze een groep hoger wel aankunnen.
  • Pannenkoekenweekend – 13 en 14 november
    • Het moment waar iedereen naar uitkijkt: de beste pannenkoeken van het land worden dit weekend in heel wezemaal en omstreken verkocht. Toch komt er bij deze verkoop ook veel werk bij kijken, en zo als iedereen weet: vele handen maken licht werk, daarom een warme oproep aan iedereen die graag pannenkoeken willen bakken of met de auto wil rondrijden om samen met leden pannenkoeken te verkopen. Per mail houden we jullie op de hoogte van shiften.
  • Scoutalicious – 29 april
    • Onze jaarlijkse fuif in de stadsfeestzaal in Aarschot, het feestje dat je zeker niet kan missen!
  • Camion inladen – 16 juli
    • Dit spreekt voor zich: vandaag laden we aaaaaalles in de camion voor ons kamp. Al de helpende handen zijn welkom!
  • Kamp – 21 juli tot 16/31 juli
    • 21 juli begint voor al de leden het jaarlijks zomerkamp, deze zetten we in met een heuse startdag waar al de ouders welkom zijn wanneer ze hun kind komen afzetten op ons terrein. De jongste groep, de kapoentjes, gaan maar 6 dagen op kamp en worden weer opgepikt de 16e juli. De rest van de leden worden de 31e terug naar Wezemaal gebracht en kunnen op de scoutslokalen worden opgehaald.