Hey jij ….. kom erbij! #MinderisMeer op scouts Wezemaal.

Heb jij zin in een leuke zondagnamiddag activiteit waar je je volledig kan uitleven tussen het groen. Kom dan zeker eens proberen bij Scouts Wezemaal. Kinderen vanaf het eerste leerjaar zijn welkom!

Elke zondag van 14u tot 17u aan onze scoutsterrein in Wezemaal (adres: Kerkebroekstraat 3). Het programma kan je vinden onder het tabblad Skoetekes.

feb
    21:00Scoutslokalen Wezemaal

Op 17 februari is het weer zover. De ideale kans om uw dansbenen nog eens goed in te smeren en vervolgens los te gooien op onze legendarische parentsparty! Wij verwennen jullie een hele avond met de beste hits uit de jaren 70-80-90, maar ook de nieuwere topplaten zullen zeker niet ontbreken! Verzamel dus al je vrienden en vriendinnen, familieleden of collega’s en rep je op vrijdag 17 februari naar de scoutslokalen van Wezemaal!

parentsparty-2017

za
    21u-04u30Stadsfeestzaal Aarschot

Beste ouders en leden, op vrijdag 5 mei vindt de 10e editie plaats van onze jaarlijkse scoutsfuif in de Stadsfeestzaal van Aarschot. Kom gezellig een pint drinken en dans op de beats van onze djs.

✪ Line-Up ✪

✘ 21.00-22.00 DJ Webbie B2B Dj Anera
    ✘ 22.00-23.00 5NAPBACK
    ✘ 23.00-00.30 Freaquency
    ✘ 00.30-02.00 Robert Falcon
    ✘ 02.00-02.30 5NAPBACK
    ✘ 02.30-03.30 Romeo Blanco
    ✘ 03.30-04.30 Vollenbak

• zo
    11u30-14u en 17u-20uScoutslokalen Wezemaal

Op zondag 14 mei organiseren de jins weer de jaarlijkse spagdag. Kom voor of na de scouts genieten van een overheerlijke spaghetti bereid door onze toekomstige leiding. Het is dan ook moederkesdag dus misschien is de spaghettidag wel de perfecte gelegenheid om jouw mama nog is in de bloemetjes te zetten.

Inschrijven is niet nodig, maar onderstaande link invullen zou ons wel veel kunnen helpen:

PRAKTISCH:

- Waar?  op de lokalen van Scouts Wezemaal (Kerkebroekstraat 3 3111 Wezemaal)
    - Hoe laat?  tussen 11u30 – 14u en 17u – 20u
    - Wat eten we?  spaghetti bolognaise/vegi + dessertjes
    - Inschrijven?  niet nodig, wel graag bovenstaand formulier invullen

• zo
    16u45Scoutslokalen Wezemaal

In juli vertrekken we weer met zijn allen op scoutskamp, een geweldige afsluiter van een topjaar. Maar zo'n kamp is toch ook altijd spannend voor de ouders. Je kind gaat 5 of 10 dagen, weliswaar onder de hoede van de leiding, zonder jou doorbrengen. Wat houdt zo'n scoutskamp juist in, wat moet mijn kind meenemen, kan ik iets doen om te helpen? Op deze en veel meer vragen krijg je een antwoord tijdens het kamp infomoment op zondag 21 mei. Kom om 16u45 naar de scouts met al je vragen, we starten met een presentatie waar we de loop van een scoutskamp uitleggen en daarna kan je met de takleiding en groepsleiding spreken. Aansluitend organiseren de givers nog een oudercafé dus je kan gezellig blijven babbelen tussen pot en pint. Tot dan!

jun
    19u-20uScoutslokalen Wezemaal

Op vrijdagavond 2 juni vinden de kampinschrijvingen plaats. Kom tusen 19u en 20u je kind inschrijven aan de scoutslokalen!

• ma
    Scoutslokalen Wezemaal

Vandaag laden we de camion in met al het materiaal dat we meenemen op scoutskamp. Alle helpende handen zijn meer dan welkom!

ma
    Outrewarches, Waimes

Het jaarlijkse scoutskamp, 10 dagen vol spelletjes, tochten, kampvuurmomenten en veel meer. Meer info over het kamp vind je in het algemeen deel van het skoeteke mei-juni, in het kampskoeteke en verkrijg je op het infomoment op zondag 21 mei.

• wo
    Outrewarches, Waimes

Traditiegetrouw organiseren we in het midden van ons scoutskamp een heuse bezoekdag. Alle ouders, grootouders, andere familieleden of vrienden zijn vandaag welkom om ons te komen bezoeken op ons kampterrein. Vergeet je niet in te schrijven voor de BBQ (info in het kampskoeteke). Sportieve mama's en papa's nemen best hun voetbalkledij mee want er wordt natuurlijk weer gevoetbald tegen de leidingsploeg.